Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Üdvözlünk a PetZónánál!
Webshopunk folyamatosan épül-szépül,  termékeink zavartalanul rendelhetőek viszonteladóknak! 

A viszonteladói árak regisztráció után láthatóak! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36304038000

Farm Fresh Csirke Sensitive (gabonamentes) 2kg
Farm Fresh Csirke Sensitive (gabonamentes) 2kg
4 490 Ft

Farm Fresh Csirke Sensitive (gabonamentes) 2kg

Teljes értékű, holisztikus, hipoallergén, szuperprémium száraz kutyaeledel magas friss hús tartalommal.
4 490 Ft
Egységár: 2 245 Ft/kg
Részletek

A Farm Fresh kutyatápokban kizárólag friss és természetes alapanyagok találhatóak. A vállalat odafigyel arra, hogy az összetevők magas minőségűek és hozzáadott tartósítószerektől, adalékanyagoktól mentesek legyenek. A termelés folyamata során a legfrissebb forrásokat felhasználva gyártanak, így a tápok megőrzik az értékes tápanyagokat és így a kutyák számára legjobb táplálékkal látják el őket.

A Farm Fresh márka csirkehússal készült teljes értékű, gabonamentes száraztápja minőségi tápanyag-utánpótlást biztosít minden normál aktivitású felnőtt kutyának. Kedvezően befolyásolja a zsírégetést és az emésztést, ennek köszönhetően jötékony hatással van a végtermék állagára. A takarmány cukorbeteg és érzékeny emésztőrendszerű kutyák számára is alkalmas. 

 

Összetétel:

Szárított csirkehús (35%), szárított burgonya, burgonyakeményítő, borsó, szárított tojás, sörélesztő, szárított répapép, baromfizsír, lenmag, lecitin, L-karnitin, taurin.

 

Analitikai összetevők:

Nyersfehérje: 28,0%, nyerszsír: 10,0%, nyersrost: 4,0%, nyershamu: 8,0%, kalcium: 1,4%, foszfor: 0,8%.

 

Táplálék-kiegészítők:*

Réz (réz-szulfát-pentahidrát) 5,0 mg, cink (cink-szulfát-monohidrát) 65,0 mg, vas (vas-szulfát-monohidrát) 50,0 mg, mangán (mangán-oxid) 35,0 mg, jód (kalcium-jodát) A-vitamin (alfa-sav) 1,5 mg ) 20000 NE / IE, D3-vitamin (kolekalciferol) 2000 NE / IE, E-vitamin (all-rac alfa-tokoferilacetát) 200 NE / IE. (*Hozzáadott adalékanyagok kg-onként.)

 

Ajánlott napi adagolás:

Adatok
Cikkszám:
000011
Tömeg:
2 kg/db