Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Üdvözlünk a PetZónánál!
Webshopunk folyamatosan épül-szépül,  termékeink zavartalanul rendelhetőek viszonteladóknak! 

A viszonteladói árak regisztráció után láthatóak! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36304038000

Farm Fresh Bárány és Rizs Large Breed 2kg
Farm Fresh Bárány és Rizs Large Breed 2kg
5 290 Ft

Farm Fresh Bárány és Rizs Large Breed 2kg

Teljes értékű, holisztikus, hipoallergén, szuperprémium száraz kutyaeledel magas friss hús tartalommal.
5 290 Ft
Egységár: 2 645 Ft/kg
Részletek

A Farm Fresh kutyatápokban kizárólag friss és természetes alapanyagok találhatóak. A vállalat odafigyel arra, hogy az összetevők magas minőségűek és hozzáadott tartósítószerektől, adalékanyagoktól mentesek legyenek. A termelés folyamata során a legfrissebb forrásokat felhasználva gyártanak, így a tápok megőrzik az értékes tápanyagokat és így a kutyák számára legjobb táplálékkal látják el őket.

A Bárány & Rizs szuperprémium eledel alkalmas nagy és óriás fajtájú felnőtt kutyák számára, de allergiás és érzékeny emésztésben szenvedő kutyák számára is ideális választás. Figyelembe veszi a kutya szükségleteit az optimális tápanyagellátás biztosítása érdekében. Tartalmazza az összes fontos vitamint és ásványi anyagot, amelyek az egészséges fejlődéshez, az erős immunrendszer fenntartásához és a megfelelő emésztéshez szükségesek. Kiváló formában tartja kedvence ízületeit, szőre pedig egészséges és fényes marad. 

Összetétel:

26% friss bárányhús, kukorica, 14% rizs, rizsliszt, dehidratált marhahús, dehidratált csirke, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérje, csirkezsír, cukorrépa dugványok, sörélesztő, ásványi anyagok, 0,1% manna-oligoszacharidok, 0,1% cikória inulin – az FOS forrása.

Analitikai összetevők:

27% nyersfehérje, 14% nyers zsír, 2,5% nyersrost, 9,3% nyershamu, 1,8% kalcium, 1,1% foszfor, 0,11% magnézium, 0,27% omega-3, 1,7% omega-6.

 

Ajánlott napi adagolás:

Adatok
Cikkszám:
000019
Tömeg:
2 kg/db