Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Üdvözlünk a PetZónánál!
Webshopunk folyamatosan épül-szépül,  termékeink zavartalanul rendelhetőek viszonteladóknak! 

A viszonteladói árak regisztráció után láthatóak! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36304038000

Farm Fresh Skandináv Rénszarvas és Rizs (súlykontroll & idős) 2kg
Farm Fresh Skandináv Rénszarvas és Rizs (súlykontroll & idős) 2kg
5 390 Ft

Farm Fresh Skandináv Rénszarvas és Rizs (súlykontroll & idős) 2kg

Teljes értékű, holisztikus, hipoallergén, szuperprémium száraz kutyaeledel magas friss hús tartalommal.
5 390 Ft
Egységár: 2 695 Ft/kg
Részletek

A Farm Fresh kutyatápokban kizárólag friss és természetes alapanyagok találhatóak. A vállalat odafigyel arra, hogy az összetevők magas minőségűek és hozzáadott tartósítószerektől, adalékanyagoktól mentesek legyenek. A termelés folyamata során a legfrissebb forrásokat felhasználva gyártanak, így a tápok megőrzik az értékes tápanyagokat és így a kutyák számára legjobb táplálékkal látják el őket.

Exkluzív takarmányváltozat, ahol az elsődleges fehérjeforrás a skandináv országokból származó rénszarvas húsa. A takarmány alkalmas túlsúlyos felnőtt, idős és ivartalanított kutyák számára. A rizs gazdag szénhidrát- és rostforrás az érzékeny emésztésű kutyák számára. A cukorrépa rengeteg jól emészthető rostot és energiát biztosít. A lenmag gazdag omega-3 telítetlen zsírsavakban, amelyek erősítik a kutya immunrendszerét, jelentősen befolyásolják az agy fejlődését, csökkentik a szívbetegségek kockázatát és hozzájárulnak az egészséges és fényes szőrzet kialakításához. Hagyja, hogy kutyája megtapasztalja az igazi vadon ízét.

 

Összetétel:

Rizs 43%, szárított vad (rénszarvas) 17%, szárított burgonya 18%, burgonyakeményítő, szárított lazac, baromfi zsír, szárított tojás, cukordarabok, baromfi zsír, lenmag, sörélesztő, lecitin, L-karnitin, taurin, kondroitin, glükózamin.

 

Analitikai összetévők:

Nyersfehérje: 18,5%, nyerszsír: 10%, nyersrost: 2,7%, nyershamu: 9,6%, kalcium: 2,0%, foszfor: 0,9.

 

Táplálék-kiegészítők:*

E1 Fe (vas-szulfát-petahidrát), E2 I (vízmentes kalcium-jodát), E4 Cu (réz-szulfát-pentahidrát), E5 Mn (mangán-oxid), E6 Zn (cink-klorid-monohidrát), EU672 A-vitamin 18000 NE/IE, EU671 D3-vitamin 1800 NE/IE, E-vitamin 200 NE/IE, C-vitamin (aszkorbil-foszfát) 100 mg.  (*Hozzáadott adalékanyagok kg-onként.)

 

Ajánlott napi adagolás:

Adatok
Cikkszám:
000022
Tömeg:
2 kg/db