Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Üdvözlünk a PetZónánál!
Webshopunk folyamatosan épül-szépül,  termékeink zavartalanul rendelhetőek viszonteladóknak! 

A viszonteladói árak regisztráció után láthatóak! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36304038000

Farm Fresh Vadhús és Burgonya 2kg
Farm Fresh Vadhús és Burgonya 2kg
5 290 Ft

Farm Fresh Vadhús és Burgonya 2kg

Teljes értékű, holisztikus, hipoallergén, szuperprémium száraz kutyaeledel magas friss hús tartalommal.
5 290 Ft
Egységár: 2 645 Ft/kg
Részletek

A Farm Fresh kutyatápokban kizárólag friss és természetes alapanyagok találhatóak. A vállalat odafigyel arra, hogy az összetevők magas minőségűek és hozzáadott tartósítószerektől, adalékanyagoktól mentesek legyenek. A termelés folyamata során a legfrissebb forrásokat felhasználva gyártanak, így a tápok megőrzik az értékes tápanyagokat és így a kutyák számára legjobb táplálékkal látják el őket.

A vadhús és burgonya ízesítésű szuperprémium kutyaeledel teljes értékű tápláléka minden felnőtt, valamint nagy és óriás testű kölyökkutya számára. A granulátum pozitív hatással van az agy fejlődésére, csökkenti a szívbetegségek kockázatát és javítja a kutya szőrminőségét. A takarmány még az érzékeny emésztésű kutyák számára is remek választás, mivel prebiotikumot, spirulinát és lenmagot tartalmaz, melyek jótékony hatással vannak a tápanyag-feldolgozásra. Tedd boldoggá kutyádat, és kényeztesd ízletes és egészséges étellel. Népszerű recept rénszarvas hússal és áfonyával.

 

Összetétel:

Szárított rénszarvas hús (14%) szárított burgonya, állati fehérje kivonat, rizs, borsó, baromfi zsír, borsófehérje, szárított répapép, szárított baromfihús, szárított szentjánoskenyér, lenmag, sörélesztő, szárított tojás, lazacolaj, hidrolizált csirkemáj , áfonya, szárított alma, inulin (FOS forrás), spirulina, echinacea, kondroitin, glükózamin.

 

Analitikai összetévők:

Nyersfehérje: 28%, nyerszsír: 16%, nyersrost: 3,7%, nyershamu: 9,7%, kalcium: 1,9%, foszfor: 1,1%, EPA: 0,07%, DHA: 0,1%.

 

Táplálék-kiegészítők:*

E672 A-vitamin 18 000 IU/IE, E671 D3-vitamin 1800 IU/IE, E-vitamin 200 IU/IE, E4 Cu (réz-szulfát-pentahidrát) 5 mg, E 6 Zn (cink-szulfát) 65 mg, E1 Fe (vas-szulfát) E50 M (mangán-oxid) 35mg, E2 I (kalcium-jodát) 1,5mg.Taurin 100mg, Lecitin 3000mg. (*Hozzáadott adalékanyagok kg-onként.)

 

Ajánlott napi adagolás:

Adatok
Cikkszám:
000034
Tömeg:
2 kg/db