Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Üdvözlünk a PetZónánál!
Webshopunk folyamatosan épül-szépül,  termékeink zavartalanul rendelhetőek viszonteladóknak! 

A viszonteladói árak regisztráció után láthatóak! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36304038000

Farm Fresh Csirke Sensitive (gabonamentes) 15kg
Farm Fresh Csirke Sensitive (gabonamentes) 15kg
26 990 Ft

Farm Fresh Csirke Sensitive (gabonamentes) 15kg

Teljes értékű, holisztikus, hipoallergén, szuperprémium száraz kutyaeledel magas friss hús tartalommal.
26 990 Ft
Egységár: 1 799 Ft/kg
Részletek

A Farm Fresh kutyatápokban kizárólag friss és természetes alapanyagok találhatóak. A vállalat odafigyel arra, hogy az összetevők magas minőségűek és hozzáadott tartósítószerektől, adalékanyagoktól mentesek legyenek. A termelés folyamata során a legfrissebb forrásokat felhasználva gyártanak, így a tápok megőrzik az értékes tápanyagokat és így a kutyák számára legjobb táplálékkal látják el őket.

A Farm Fresh márka csirkehússal készült teljes értékű, gabonamentes száraztápja minőségi tápanyag-utánpótlást biztosít minden normál aktivitású felnőtt kutyának. Kedvezően befolyásolja a zsírégetést és az emésztést, ennek köszönhetően jötékony hatással van a végtermék állagára. A takarmány cukorbeteg és érzékeny emésztőrendszerű kutyák számára is alkalmas. 

 

Összetétel:

Szárított csirkehús (35%), szárított burgonya, burgonyakeményítő, borsó, szárított tojás, sörélesztő, szárított répapép, baromfizsír, lenmag, lecitin, L-karnitin, taurin.

 

Analitikai összetevők:

Nyersfehérje: 28,0%, nyerszsír: 10,0%, nyersrost: 4,0%, nyershamu: 8,0%, kalcium: 1,4%, foszfor: 0,8%.

 

Táplálék-kiegészítők:*

Réz (réz-szulfát-pentahidrát) 5,0 mg, cink (cink-szulfát-monohidrát) 65,0 mg, vas (vas-szulfát-monohidrát) 50,0 mg, mangán (mangán-oxid) 35,0 mg, jód (kalcium-jodát) A-vitamin (alfa-sav) 1,5 mg ) 20000 NE / IE, D3-vitamin (kolekalciferol) 2000 NE / IE, E-vitamin (all-rac alfa-tokoferilacetát) 200 NE / IE. (*Hozzáadott adalékanyagok kg-onként.)

 

Ajánlott napi adagolás:

Adatok
Cikkszám:
620074
Tömeg:
15 kg/db