Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Üdvözlünk a PetZónánál!
Webshopunk folyamatosan épül-szépül,  termékeink zavartalanul rendelhetőek viszonteladóknak! 

A viszonteladói árak regisztráció után láthatóak! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36304038000

Farm Fresh Bárány és Rizs Large Breed 15kg
Farm Fresh Bárány és Rizs Large Breed 15kg
31 690 Ft

Farm Fresh Bárány és Rizs Large Breed 15kg

Teljes értékű, holisztikus, hipoallergén, szuperprémium száraz kutyaeledel magas friss hús tartalommal.
31 690 Ft
Egységár: 2 113 Ft/kg
Részletek

A Farm Fresh kutyatápokban kizárólag friss és természetes alapanyagok találhatóak. A vállalat odafigyel arra, hogy az összetevők magas minőségűek és hozzáadott tartósítószerektől, adalékanyagoktól mentesek legyenek. A termelés folyamata során a legfrissebb forrásokat felhasználva gyártanak, így a tápok megőrzik az értékes tápanyagokat és így a kutyák számára legjobb táplálékkal látják el őket.

A Bárány & Rizs szuperprémium eledel alkalmas nagy és óriás fajtájú felnőtt kutyák számára, de allergiás és érzékeny emésztésben szenvedő kutyák számára is ideális választás. Figyelembe veszi a kutya szükségleteit az optimális tápanyagellátás biztosítása érdekében. Tartalmazza az összes fontos vitamint és ásványi anyagot, amelyek az egészséges fejlődéshez, az erős immunrendszer fenntartásához és a megfelelő emésztéshez szükségesek. Kiváló formában tartja kedvence ízületeit, szőre pedig egészséges és fényes marad. 

Összetétel:

26% friss bárányhús, kukorica, 14% rizs, rizsliszt, dehidratált marhahús, dehidratált csirke, kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérje, csirkezsír, cukorrépa dugványok, sörélesztő, ásványi anyagok, 0,1% manna-oligoszacharidok, 0,1% cikória inulin – az FOS forrása.

Analitikai összetevők:

27% nyersfehérje, 14% nyers zsír, 2,5% nyersrost, 9,3% nyershamu, 1,8% kalcium, 1,1% foszfor, 0,11% magnézium, 0,27% omega-3, 1,7% omega-6.

 

Ajánlott napi adagolás:

Adatok
Cikkszám:
620087
Tömeg:
15 kg/db