Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Üdvözlünk a PetZónánál!
Webshopunk folyamatosan épül-szépül,  termékeink zavartalanul rendelhetőek viszonteladóknak! 

A viszonteladói árak regisztráció után láthatóak! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36304038000

Farm Fresh Active/Puppy Lazac (nagy testű) 20kg
Farm Fresh Active/Puppy Lazac (nagy testű) 20kg
59 190 Ft

Farm Fresh Active/Puppy Lazac (nagy testű) 20kg

Teljes értékű, holisztikus, hipoallergén, szuperprémium száraz kutyaeledel magas friss hús tartalommal.
59 190 Ft
Egységár: 2 960 Ft/kg
Részletek

A Farm Fresh kutyatápokban kizárólag friss és természetes alapanyagok találhatóak. A vállalat odafigyel arra, hogy az összetevők magas minőségűek és hozzáadott tartósítószerektől, adalékanyagoktól mentesek legyenek. A termelés folyamata során a legfrissebb forrásokat felhasználva gyártanak, így a tápok megőrzik az értékes tápanyagokat és így a kutyák számára legjobb táplálékkal látják el őket.

A lazac és burgonya változat a tanyasi friss termékek piramisának abszolút csúcsát képviseli. A friss lazac olyan jellegzetes ízt ad az eledelnek, aminek kevés kutya tud ellenállni. A Yucca kivonat csökkenti az emésztés során keletkező gázok mennyiségét, amit különösen nagyra értékelnek a benti kutyák gazdái. Az omega-3 zsírsavak kulcsszerepet játszanak az életfolyamatok egész sorában, a vérnyomás és a véralvadás szabályozásától az immunitás növelésén keresztül a gyulladáscsökkentő hatásig. A szárított lazac kiváló emészthetőségű, ideális állati fehérjeforrás. A szárított burgonya a legoptimálisabb szénhidrátforrás nem csak az egészséges, hanem az ételintoleranciában vagy allergiában szenvedő kutyák számára is. Számos súlyos betegség lehetőségének megelőzésére is használják őket. Végül, de nem utolsósorban értékelni fogja az ízületvédők gazdag forrását, amelyek különösen fontosak a szervezet fejlődésében, stresszes és idősödő kutyáknál. A takarmányt a legmodernebb technológiával állítják elő vákuumos bevonatrendszerrel, amely biztosítja a zsírok, vitaminok és ásványi anyagok egyenletes eloszlását a granulátum teljes keresztmetszetében. Ennek köszönhetően nem megy végbe a zsírok gyors oxidációja, így kutyaeledeleink az átlagosnál hosszabb ideig megőrzik frissességüket.

 

Összetétel:

Friss lazac (20%), szárított burgonya, burgonyakeményítő, borsó, szárított lazac, borsófehérje, szárított répa dugványok, baromfi zsír, sörélesztő, lazacolaj, szárított szentjánoskenyér, hidrolizált baromfimáj, lenmag, szárított édesburgonya, szárított tojás , szárított paradicsom, ásványi anyagok, szárított sárgarépa, áfonya, szárított alma, inulin (FOS forrás), kakukkfű, csalán, spirulina, echinacea, kondroitin, glükózamin.

 

Analitikai összetevők:

Nyersfehérje: 28%, nyerszsír: 16%, nyersrost: 5,5%, nyershamu: 7,1%, kalcium: 1,1%, foszfor: 0,9%, EPA: 0,3%, DHA: 0,4%.

 

Táplálkozási adalékok:*

E672 A-vitamin IU 1800 /NE, E671 D3-vitamin 1800 NE/NE, E-vitamin 500 NE/NE, C-vitamin (L-aszkorbinsav) 200 NE/NE, E1 Fe (vas-szulfát-monohidrát 70mg, vas-kelát 35), E4 Cu (réz-szulfát-pentahidrát) 10mg, réz és aminosav kelát n-hidrát 5mg), E2 I (vízmentes kalcium-jodid 2mg), E6 Zn (cink-szulfát monohidrát 100mg, cink és aminosav kelát n-hidrát 50mg), E5 Mn (mangán-hidrát 25nm- ), E8 Se szelén (nátrium-szelenit 0,1 mg). Táplálék-kiegészítők: taurin 1000mg, L-karnitin 50mg, Yucca schidigera kivonat 200mg (*Hozzáadott adalékok kg-onként.)

 

Ajánlott napi adagolás:

Adatok
Cikkszám:
620100
Tömeg:
20 kg/db