Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Üdvözlünk a PetZónánál!
Webshopunk folyamatosan épül-szépül,  termékeink zavartalanul rendelhetőek viszonteladóknak! 

A viszonteladói árak regisztráció után láthatóak! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36304038000

Farm Fresh Vadhús és Burgonya 15kg
Farm Fresh Vadhús és Burgonya 15kg
31 390 Ft

Farm Fresh Vadhús és Burgonya 15kg

Teljes értékű, holisztikus, hipoallergén, szuperprémium száraz kutyaeledel magas friss hús tartalommal.
31 390 Ft
Egységár: 2 093 Ft/kg
Részletek

A Farm Fresh kutyatápokban kizárólag friss és természetes alapanyagok találhatóak. A vállalat odafigyel arra, hogy az összetevők magas minőségűek és hozzáadott tartósítószerektől, adalékanyagoktól mentesek legyenek. A termelés folyamata során a legfrissebb forrásokat felhasználva gyártanak, így a tápok megőrzik az értékes tápanyagokat és így a kutyák számára legjobb táplálékkal látják el őket.

A vadhús és burgonya ízesítésű szuperprémium kutyaeledel teljes értékű tápláléka minden felnőtt, valamint nagy és óriás testű kölyökkutya számára. A granulátum pozitív hatással van az agy fejlődésére, csökkenti a szívbetegségek kockázatát és javítja a kutya szőrminőségét. A takarmány még az érzékeny emésztésű kutyák számára is remek választás, mivel prebiotikumot, spirulinát és lenmagot tartalmaz, melyek jótékony hatással vannak a tápanyag-feldolgozásra. Tedd boldoggá kutyádat, és kényeztesd ízletes és egészséges étellel. Népszerű recept rénszarvas hússal és áfonyával.

 

Összetétel:

Szárított rénszarvas hús (14%) szárított burgonya, állati fehérje kivonat, rizs, borsó, baromfi zsír, borsófehérje, szárított répapép, szárított baromfihús, szárított szentjánoskenyér, lenmag, sörélesztő, szárított tojás, lazacolaj, hidrolizált csirkemáj , áfonya, szárított alma, inulin (FOS forrás), spirulina, echinacea, kondroitin, glükózamin.

 

Analitikai összetévők:

Nyersfehérje: 28%, nyerszsír: 16%, nyersrost: 3,7%, nyershamu: 9,7%, kalcium: 1,9%, foszfor: 1,1%, EPA: 0,07%, DHA: 0,1%.

 

Táplálék-kiegészítők:*

E672 A-vitamin 18 000 IU/IE, E671 D3-vitamin 1800 IU/IE, E-vitamin 200 IU/IE, E4 Cu (réz-szulfát-pentahidrát) 5 mg, E 6 Zn (cink-szulfát) 65 mg, E1 Fe (vas-szulfát) E50 M (mangán-oxid) 35mg, E2 I (kalcium-jodát) 1,5mg.Taurin 100mg, Lecitin 3000mg. (*Hozzáadott adalékanyagok kg-onként.)

 

Ajánlott napi adagolás:

Adatok
Cikkszám:
620114
Tömeg:
15 kg/db