Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Üdvözlünk a PetZónánál!
Webshopunk folyamatosan épül-szépül,  termékeink zavartalanul rendelhetőek viszonteladóknak! 

A viszonteladói árak regisztráció után láthatóak! 

Kérdése van? Hívjon minket! +36304038000

Ismertetők
Noémi

Fish Crunchies szárazeledelek kutyáknak

Fish Crunchies szárazeledelek kutyáknak

 

EGYEDI TECHNOLÓGIA:
90% EMÉSZTHETŐSÉG

A TOPSTEIN CRUNCHIES a megszokottól teljesen eltérő előállítási módszerrel készül. Az extrudált kukorica- és rizsgolyóra szobahőmérsékleten állati lisztet és állati zsírt viszünk fel. Ez biztosítja a magas metabolikus energiát és a magas emészthetőséget (90%).

 

   Topstein Crunchies

Az eledel nem tartalmaz növényi olajokat, és tiszteli a kutyát, mint húsevőt. Jelentősen csökkenti a gyomorcsavarodás kockázatát, mivel nem dagad tovább az emésztőrendszerben.

NYERSANYAGAINK:

Corn A kukorica, a táp fő összetevője, nagyon értékes, keményítőben és szénhidrátban gazdag alapanyag. B-vitamin komplexet és A-vitamint tartalmaz, emellett ásványi anyagokban (nátrium, kálium, kalcium, foszfor és magnézium) is gazdag.
 
Magas fehérjetartalmú és minimális zsírtartalmú húsliszt. Nem tartalmaz melléktermékeket, például bőrt, csontokat, belsőségeket stb. A húst liszt formájában használják fel a még tökéletesebb bevonat képzése érdekében. meat flour.png
 
Lard A sertészsír puha és íze népszerű a kutyák körében. Ez az egyik kulcs, amellyel négylábú barátunk az ételét választja. A sport- és vadászkutyák számára rendkívül fontos a jó emészthetőség, hiszen nagy mennyiségű energia beviteléről van szó: a takarmány eléri a 4850 kcal/kg-ot.
 
A vitaminok létfontosságúak a kutyák számára. Energetikai funkciót töltenek be és antioxidánsként is szolgálnak, ami fontos szerepet játszik kedvencünk növekedésében, a csontok és a fogak egészségében. Alapvető szükséglet az idegrendszer és az immunrendszer megfelelő működéséhez, minden életkorban. Vitamin structure